Doe een gift - Brailleliga Doe een gift – Brailleliga

Bedankt voor jouw steun!

Met de Brailleliga gaan we elke dag op zoek naar creatieve oplossingen om het dagelijkse leven van blinde en slechtziende personen ook in corona-omstandigheden te verlichten, hen te helpen de moraal te behouden en hen te begeleiden naar dagelijkse overwinningen. We staan allemaal samen als één team voor hen klaar.

En jij maakt deel uit van dat team. Dankzij jou zetten we door met onze missie. We voorzien veilige op maat georganiseerde vrijetijdsactiviteiten. We maken digitaal wat niet ‘live’ kan doorgaan. We gaan door met lessen en opleidingen voor werk en hanteren daarvoor een strikt veiligheidsprotocol.

Er komt sowieso een tijd dat we elkaar terug volop zullen ontmoeten, knuffelen, troosten, plezier maken en feesten. Maar tot die tijd, zijn we ongelofelijk dankbaar dat we dankzij jouw steun niet aan de zijlijn moeten blijven staan op momenten waarop personen met een visuele handicap het zo moeilijk hebben. Corona of niet, laten we hen samen perspectief blijven bieden! Jouw hulp is van onschatbare waarde.

(voor elke gift van €40 of meer in de loop van hetzelfde jaar, ontvangt u automatisch een fiscaal attest)

Online

    € 10€ 20€ 40€ 100


    Via overschrijving

    Je wenst een gift over te maken door middel van een klassieke overschrijving? Geen probleem! Jouw gift kan terecht op onderstaand IBAN-nummer, met uw gegevens en als vermelding ‘WBL 2021’:

    IBAN: BE11 0000 0000 4848

    BIC: BPOTBEB1