Inschrijvingsformulier: BrailleTech 2021 - Brailleliga Inschrijvingsformulier: BrailleTech 2021 – Brailleliga

BrailleTech 2021: inschrijvingen afgelopen

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven via het formulier. Je kan wel de beschikbare uren nog raadplegen. Als je op een van die momenten nog wilt deelnemen aan de BrailleTech, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@braille.be of op 02 533 32 11. Dan bekijken we samen of we jou nog kunnen ontvangen.

Ik wil deelnemen aan de Live BrailleTech in de lokalen van de Brailleliga in Brussel.


Naar aanleiding van de recente beslissingen genomen door onze Overheid, zal een Covid Safe Ticket vereist zijn om toegang te krijgen tot de live BrailleTech. Voor meer info, klik hier.

Ik wil deelnemen aan de digitale BrailleTech via Zoom op mijn smartphone, tablet of pc.Live BrailleTech:

Kom je alleen of vergezeld ?
Kies een datum.
Hou rekening met het aantal beschikbare plaatsen en schrijf ook je metgezellen in.

Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om een afspraak te maken met een van de volgende diensten. De Brailleliga maakt een geschikt uurrooster op en laat het je weten.

Gegevens van je begeleid(st)ers

begeleid(st)er 1:

Vul alstublieft alle velden in

begeleid(st)er 2:

Vul alstublieft alle velden in

Digitale BrailleTech:

Van 14 tot 20 oktober vind je ons ook online terug! Naast alle informatie en video’s kan je ook online videoconferenties volgen. Inschrijving is verplicht. Daarnaast heb je het programma Zoom nodig op je pc, smartphone of tablet.

Als je computerkennis of je handicap jou verhindert om Zoom te installeren, raden wij aan om een vriend of kennis te vragen om even te helpen voor de videoconferentie. Als niemand je kan helpen, kan je altijd terecht bij de Brailleliga.

Ik wil gecontacteerd worden door de Brailleliga om me te helpen voor de installatie van Zoom:Ik wil deelnemen aan volgende videoconferenties: